Η αδιάλειπτη λειτουργία του μηχανογραφικού σας συστήματος είναι καθημερινή μας υπόθεση.


Σήμερα το μηχανογραφικό σύστημα της κάθε επιχείρησης γίνεται μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύπλοκο Servers, routers, switches, data backup systems, access points και print servers καθημερινά εξυπηρετούν την εργασία μας.

 

Όλα αυτές οι συσκευές είναι κατασκευασμένες να λειτουργούν σε 24ωρη βάση και συνήθως είναι τοποθετημένες σε κάποιο χώρο που δυστυχώς κανένας δεν ελέγχει.

Σκεφτείτε τώρα πότε ελέγξατε τελευταία φορά την καλή λειτουργία των Raid δίσκων του Server σας, ή την θερμοκρασία του ;;

Σίγουρα έχει περάσει πάρα πολύς καιρός   !!!!

Η συσκευή αυτή όμως είναι η ψυχή της εταιρίας σας και μία ξαφνική βλάβη της είναι σίγουρα μεγάλο πρόβλημα για την λειτουργία σας.

 

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

 

Παρακολουθούμε την καλή λειτουργία  του συστηματός σας όλο το 24ώρο και σας ενημερώνουμε άμεσα όταν συμβεί το οποιοδήποτε σφάλμα σε αυτό.

Σας παρέχουμε πρόσβαση στο σύστημα ελέγχου μέσω Internet για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για την κατάσταση λειτουργίας των μηχανημάτων σας μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό γραφικό περιβάλλον που περιέχει Real time πληροφoρίες αλλά και ιστορικό από τον χρόνο έναρξης της υπηρεσίας.