Η τουριστική εταιρεία Tour Greece AE μας ανέθεσε την ανακατασκευή του κεντρικού Rack του συστήματος της καθώς οι συνεχείς προσθήκες που είχαν γίνει απο τους εκάστοτε συνεργάτες της χωρίς καμία μελέτη  ειχαν δημιουργήσει μια άκρως απογοητευτική εικόνα απο υλικά και καλώδια κυριολεκτικά στοιβαγμένα μέσα στο rack.


Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν οι διακοπές λειτουργίας του συστήματος και οι συνεχείς καθυστερήσεις στη ροή εργασίας της εταιρείας.


Μετά από έλεγχο του συστήματος από το τεχνικό μας τμήμα σχεδιάστηκε πλάνο αντιμετώπισης του προβλήματος και συμφωνήθηκε η ανακατασκευή να πραγματοποιηθεί στις 27/11/2009 με την παράκλιση απο τον πελάτη η λειτουργία της εταιρείας να διακοπεί το μικρότερο χρονικό δίαστημα δεδομένου οτι η Tour Greece είναι συνδεδεμένη on-line με Καναδά και η διαφορά ώρας απαιτεί το σύστημα της να λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το τεχνικό μας τμήμα με την παρουσία δύο τεχνικών στον χώρο του έργου κατάφερε μέσα σε διάστημα  6 ωρών να ανακατασκευάσει πλήρως το εν’ λόγω rack χρησιμοποιώντας σαν επιπλέον υλικά 5 τεμάχια  Cable Managers και πολύ μεράκι.

Κατά τη διάρκεια  των εργασιών το συνεργείο μας έκανε μόνο ανεπέστητες μικροδιακοπές στο τοπικό δίκτυο οι οποίες δεν ενόχλησαν σχεδόν καθόλου την ροή των εργασίων της εταιρείας και ο συνολικός χρόνος ολικής διακοπής του συστήματος που χρειάστηκε τελικάήταν μόλις 30 λεπτά !!!.

 

Πρίν και μετά την ανακατασκευή

(κάντε κλίκ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)