Τον Μάιο του 2006 η εταιρεία μας ανέλαβε την πλήρη μηχανοργάνωση του νέου κτιρίου της Peugeot Θεργιάκης ΑΕ στην Ελευσίνα. Στο εν λόγω έργο το τεχνικό μας τμήμα παρέδωσε στον κατασκευαστή του κτιρίου μέλετη για την δομημένη καλωδίωση που θα έπρεπε να εγκατασταθεί στο κτίριο απο τα συνεργεία του.

 

Αμέσως μετά το πέρας της εγκατάστασης των καλωδίων το τεχνικό μας τμήμα τερμάτισε και πιστοποίησε την καλωδίωση. Στη συνέχεια άρχισαν εργασίες για την  εγκατάσταση του μηχανογραφικού και τηλεπικοινωνιακού συστήματος καθώς και της ηχητικής καλυψης του κτιρίου.

 

Στο χώρο του Server Room τοποθετήθηκαν δύο Rack της Digitus, ένα 42U/80 για τον δικτυακό εξοπλισμό και το τηλεφωνικό κέντρο και ένα  26U/100  για τον Server, το UPS και το σύστημα Public Address του κτιρίου.

 

Από πλευράς ενεργού εξοπλισμού χρησιμοποιήθηκαν δύο Switch SRW-2024 και ένας ADSL Router  της Linksys, τηλεφωνικό κέντρο Samsung Office Serv 100, Server κατασκευασμένος απο την εταιρεία μας και  UPS 10 KVA  της Τripp-Lite. Για το ασύρματο δίκτυο χρησιμοποιήθηκαν Access Point WAP 54G της Linksys ενώ για την ηχητική κάλυψη του κτιρίου ενα σύστημα

Public Address της Adastra.

 

Tέλος ηλεκτρονικοί υπολογιστές χρησιμοποιήθηκαν κατασκευασμένοι απο την εταιρεία μας και μηχανές γραφείου απο την Canon.

 

 

To 2011 το παραπάνω σύστημα επεκτάθηκε για να καλύψει τις ανάγκες ενοποίησης του κτιρίου της Ελευσίνας με το υποκατάστημα της Θήβας.

 

Για την υλοποίηση προστέθηκε μια καρτα MGI στο τηλεφωνικό κέντρο και αντικαταστάθηκε ο Router με έναν Zyxel Zywall 2 .

 

Στο κατάστημα της Θήβας εγκαταστάθηκε ενας ίδιος Router για  την δημιουργία VPN με το κατάστημα της Ελευσίνας  και ένα τηλεφωνικό κέντρο Samsung Office Serv 12 με 4 κανάλια Voip.