Η ασφαλιστική εταιρεία Attika Insurance Brokers SA μας ανέθεσε την ανακατασκευή του κεντρικού σημείου του μηχανογραφικούκαι τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμου της.


Στο συγκεκριμένο έργο το τεχνικό τμήμα σας βρέθηκε μπροστά  σε ένα πολύ ιδιαίτερο πρόβλημα μιας και το κεντρικό σύστημα του πελάτη ήταν τοποθετημένο στον χώρο της κουζίνας με διάσπαρτα υλικά σε όλο το δωμάτιο !!!!


Μέτα απο μελέτη του χώρου αποφασίστηκε να εγκατασταθεί ενα καινούργιο Server Rack 42U/100 στο οποίο θα φιλοξενούταν ολόκληρος ο ενεργος και παθητικός εξοπλισμός του πελάτη σε αντικατάσταση ενός επιτοίχιου 9U που προυπήρχε.
Το τηλεφωνικό κέντρο παρέμεινε στην αρχική του θέση και στον ίδιο τοίχο εγκαταστάθηκαν τα τερματικά των ISDN γραμμών έτσι ωστε να βρίσκονται κοντά του.
Στην θέση του παλαιού Rack τοποθετήθηκε ενας κατανεμητής ικανός να δεχτεί ρεκλέτες Cat5 για να προεκταθούν τα καλωδια μέχρι το νέο Rack δεδομένης της ιδιαιτερότητας του χώρου η οποία δεν μας έδινε την δυνατότητα εγκαταστασής του παρα μόνο σε ένα σημείο το οποίο άπεχε 3 μετρα απο το αρχικό σημείο.


Μετά απο δύο ημέρες εργασίας ένας τεχνικός μας αποπεράτωσε με επιτυχία το ιδιόμορφο έργο και ο πελάτης επιτέλους απόκτησε Server Room αλλά και κουζίνα που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να λειτουργήσει λογω των δίασπαρτων υλικων που είχαν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της !!!!

Πρίν και μετά την ανακατασκευή


(κάντε κλίκ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)