Η εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών ,εκτυπωτών,και κάθε είδους hardware,έρχεται να συμπληρώσει  το φάσμα των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Αναλαμβάνοντας την  προμήθεια,  εγκατάσταση  και συντήρηση του εξοπλισμου  σας και   χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μας   και τη διαρκή ενημέρωση που φροντίζουμε να λαμβάνουμε , για τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν , αλλά και με  συνεργασίες μας με  προμηθευτές  που μας  εξασφαλίζουν τα  καλύτερα  προϊόντα  στις καλύτερες τιμές , είμαστε σίγουροι οτι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις λύσεις που έχουμε να σας προτείνουμε.

Η εταιρεία μας εκτός απο την πώληση επωνύμων ηλεκτρονικών υπολογιστών συναρμολογεί και δικά της συστήματα (PC,Servers) τα οποία έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους δουλέυοντας επι σειρά ετών σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Το after sale service των προιόντων αναλαμβάνει το τεχνικό μας τμήμα που αποτελείτε απο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και μπορεί να δώσει λύση σε οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί στο σύστημα που έχετε προμηθευτεί απο εμάς.