Δομημένη Καλωδίωση

Βασική προυπόθεση για την δομημένη καλωδίωση είναι η ομαλή λειτουργία του δικτύου, ο σωστός σχεδιασμός και η σωστή εγκατάσταση της καλωδιακής υποδομής της.

Για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η τήρηση διεθνών προτύπων κατα την εγκατάσταση, η επιλογή κατάλληλων υλικών, η τήρηση κατάλληλης μεθοδολογίας και η χρήση κατάλληλων εργαλίων κατα την διαδικασία.

Μετα  την ολοκλήρωση  της εγκατάστασης πρέπει να διενεργηθούν μια σειρά απο  ελέγχους ετσι ώστε να πιστοποιηθεί η καλή λειτουργία του νέου δικτύου.


Το  τεχνικό  μας τμήμα  αποτελούμενο  απο άριστα  εκπαιδευμένους  μηχανικούς δικτυών με πολυετή εμπειρία στον χώρο αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση, πιστοποίηση και συντήρηση του δικτύου δομημένης καλωδίωσης της επιχειρησής σας.


Η εταιρίας μας ακολουθώντας  τις  νέες  τάσεις  της αγοράς  είναι  σε θέση να δώσει έξυπνες και πρακτικές λύσεις ακομά και στην πιο πολύπλοκη εγκατάσταση.


Χρησιμοποιούμε  τελευταίας  τεχνολογίας  όργανα  μετρήσεων  και  επιλέγουμε  υλικά  των μεγαλύτερων  κατασκευαστών  στον  χώρο που πιστοποιούν  την άριστη λειτουργία του δικτύου σας.

 

 

 

Παθητικά Στοιχεία Δικτύων Όργανα Ελέγχου και Πιστοποίησης
  • Panduit
  • Panduit
  • Panduit
  • Panduit